Jakelualueena Kanta- ja Päijät-Häme sekä Keski-Uusimaa, toimitukset myös Jyväskylän kaupunkialueelle

Merkittävimmät taajamat jakelualueellamme ovat lähialueen Lammi, Tuulos, Hauho, Hämeenkoski ja Janakkala lisäksi: Hämeenlinna, Lahti, Hollola, Hyvinkää, Riihimäki, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä ja Jyväskylä.


Toimitukset autoperäkärryllä ja / tai pakettiautolla

Toimitamme tilaukset autoperäkärryllä ja / tai pakettiautolla. Jakelusuuntina ovat Lammilta Hämeenlinna, Lahti sekä Keski-Uusimaa (Tuusulan, Riihimäen + Hyvinkään sekä Mäntsälän alueet) ja Jyväskylä.

Autoperäkärryn kuormassa enimmäismäärä puuta on 4 pinokuutiometriä eli 6,7 heittokuutiometriä. Lisäksi pakettiautoon mahtuu puuta 2 pinokuutiometriä eli 3,3 heittokuutiometriä. Yhdessä toimituksessa voi siten puuta olla enimmillään 6 pinokuutiometriä eli 10 heittokuutiometriä.

Puut puretaan asiakkaan luona maahan kippaamalla. Kuljetus autoperäkärryllä maksaa perusmaksun (kuormaus ja purku) 20 euroa/kuljetus + 1,0 euroa / yhdensuuntainen kilometri Lammilta Montolan kylästä laskettuna.


Nouto Lammilla sijaitsevalta tilalta mahdollista, soita ensin

Voit noutaa polttopuut erikseen sovittuun aikaan myös suoraan tilalta Lammilta. Katso ajo-ohjeet Yhteystiedot -sivulta. Emme valitettavasti ole aina paikalla, joten muista soittaa (puh. 050-4064836) ja sopia noutoaika.


© 2012 Tmi Hämeen Polttopuu
TILAN KÄYNTIOSOITE: Raitalankuja 15, HÄMEENLINNA (Montola, Lammi)
YRITYKSEN OSOITE: Karjalankatu 9A, 13210 HÄMEENLINNA
Puhelin: 050-4064 836, sähköposti: jaakko.silpola(at)hameenpolttopuu.fi, Y-tunnus 1571608-7